Erkend dienstverlener KMO-portefeuille

We hebben een nieuwe mijlpaal bereikt als bedrijf!

MME is nu een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, zowel voor cybersecurity opleiding als voor advies.

Om bedrijven actief aan te moedigen te investeren in cyberveiligheid, is er voor opleiding en advies die gericht zijn op cybersecurity nu zelfs een verhoogd steunpercentage via de KMO-portefeuille van VLAIO. Deze maatregel is bedoeld om bedrijven te ondersteunen bij het versterken van hun beveiligingsinfrastructuur en het verbeteren van hun kennis en vaardigheden op het gebied van cybersecurity.

   ► Middelgrote ondernemingen ontvangen 35% steun.
   ► Kleine ondernemingen ontvangen 45% steun.

Met deze verhoogde steunpercentages wil de Vlaamse overheid bedrijven stimuleren om tijd en middelen te investeren in essentiële beveiligingsmaatregelen. Door gebruik te maken van de KMO-portefeuille kunnen ondernemingen niet alleen hun weerbaarheid tegen cyberdreigingen vergroten, maar ook hun concurrentiepositie versterken.

Investeren in cyberveiligheid is tegenwoordig geen luxe meer, maar een noodzaak. Met de toenemende dreiging van cyberaanvallen is het cruciaal dat bedrijven van elke omvang hun systemen en gegevens adequaat beschermen. De steun via de KMO-portefeuille maakt het voor middelgrote en kleine ondernemingen financieel haalbaar om de nodige stappen te zetten en zo de veiligheid van hun digitale omgeving te waarborgen.

Zowel onze awareness trainingen, security audits als NIS2-trajectbegeleidingen komen in aanmerking voor deze steunmaatregelen!

Een overzicht van deze diensten: